Kaksi chicagolaista muusikkoa todistaa vahingossa Valentinuksen päivän verilöylyn. Pakomatkallaan kaverukset naamioituvat naisiksi ja liittyvät tyttöorkesteriin, joka matkustaa keikalle Floridaan. Tony Curtis ehtii myös parodioida Cary Grantia esittäessään miljonääriä, jonka impotenssia ukulelea soittava Marilyn yrittää parantaa. Oikea miljonääri taas rakastuu naisen hepenissä liikkuvaan Jack Lemmoniin. Marilynin repliikit vaativat kymmeniä uusintaottoja.

Jali ja suklaatehdas (engl. Willy Wonka and the Chocolate Factory) on vuonna 1971 ensi-iltansa saanut yhdysvaltalainen musikaalielokuva, jonka on ohjannut Mel Stuart. Elokuva perustuu Roald Dahlin samannimiseen kirjaan. Pääosassa esiintyy Gene Wilder.

Tarina alkaa nuivan pankkiukon kotoa, jossa vaimontekele väittää, että heidän perheessä vietetään tylsää elämää. No eihän siinä tarvita kuin yksi käänne, ja koko paletti menee uusiksi. Ja se käänne on, kun pankkiukko hoitaa työtään ja ryöstäjä astuu kehiin. Konservatiivisesta ukkelista tulee sankari, kun hän tyrmää kriminaalin squashmailalla. Pankkia ryöstäneen vaimo ottaa pultit rystylyönnin suorittanutta ukkelia kohtaan, koska ryöstörahoilla piti rahottaa keinohedelmöitys. Pankkiukkelilla alkaa omatunto soimaamaan, ja hän haluaa hyvittää squashmailalla vankilassa viruvalle kriminaalille ja tämän vaimolle aiheuttamansa harmin. Se siitä tylsästä elämästä...

Rob Gordon on sinkku. Sinkku, jota ympäroivät tuhannet LP-levyt sekä kotona että hänen omistamassaan levykaupassa. Tyttöystävä Laura on juuri jättänyt Robin ja lisännyt uuden luvun hänen epäonnistuneiden romanssiensa historiikkiin. Rob ei voi ymmärtää miksi hän ei ole koskaan onnistunut pitämään hengissä yhtään suhdetta. Johtuuko se hänen levykokoelmastaan vai onko hänen persoonallisuudessaan jotakin kerta kaikkiaan pielessä? Rob alkaa eipätoivoisesti etsiä vastauksia kysymyksiinsä, eivätkä edes hänen peruskouluaikaiset tyttöystävänsä pääse häneltä karkuun. Samalla Robin on hoidettava suhteita ihmisiin, joita hänen on tavattava, vaikkei haluaisikaan - nimittäin levykaupassa työskenteleviin kavereihin. Mutta itsekeskeinen viisastelija Barry ja ujo musiikkiasiantuntija Dick eivät osaa auttaa Robia tämän rakkaussotkuissa. Heidän elämässään näet "rakkaus" lausutaan v-i-n-y-y-l-i.

Mitä synkimmässä komediassa 18 vuotta kestänyt, täydelliseltä vaikuttanut avioliitto hajoaa yhtäkkiä liitoksistaan. Riemastuttavan häijy Barbara ja Oliver yrittävät aiheuttaa toisilleen mahdollisimman paljon kärsimystä. Pelkän avioeron sijaan he julistavat sodan ja taistelevat katkeraan loppuun asti valtavasta kartanostaan ja sen irtaimistosta. Edes Oliverin asianajajan neuvot eivät pysäytä säälimättömän julmaa taistelua, joka muuttuu yhä synkemmäksi ja vaarallisemmaksi.

Muriel Heslopin elämä ei ole ruusuilla tanssimista. Hänen isänsä on tyranni, ystävät ilkeitä ja sisar täyspäiväinen hulttio. Muriel pakenee todellisuutta suosikkiyhtyeensä Abban haavemaailmaan. Hänen suurin unelmansa on kuitenkin päästä naimisiin. Näyttääkseen ystävättärilleen olevansa "jotakin" hän ei kaihda mitään keinoja. Muriel on mm. valmis ryöstämään isänsä rahat ja varastamaan kalliin puvun. Rohkea rokan syö ja pian hän huomaa olevansa keskellä hurjaa rumbaa. Tanssi saa kuitenkin odottamattoman lopun unelmaprinssin löytyessä "etsin ystävää" -palstalta. Tuoreen aviomiehen motiivit eivät kuitenkaan taida olla tavanomaiset, mutta sitähän ei tarvitse kenenkään muun tietää...

Kaikki kadehtivat Will Freemania, jolla on upea auto, kauniita naisia eikä vastuun häivää elämässään. 12-vuotias Marcus ilmestyy Willin elämään sotkien hänen suunnitelmansa. Will saa kuitenkin Marcuksesta oivan tuen taistoissaan rakkauden rintamalla.