David Bowien merkitys populaarikulttuuriin on ollut valtava. Jo 1960-luvulla muusikkona aloittaneen Bowien ura jatkui vielä 2010-luvulle saakka. Bowie kuoli maksasyöpään 69-vuotiaana vuonna 2016, mutta hänen jättämänsä taiteellinen perintö elää edelleen vahvasti. Vaikka monille Bowie on tuttu kaupallisemman tuotantonsa perusteella, hän oli ennen kaikkea kameleonttimainen taiteilija, jonka lahjakkuus ylsi muuallekin kuin rockmusiikkiin. Brett Morgenin ohjaama dokumenttielokuva Moonage Daydream ei ole faktoihin ja vuosilukuihin pohjautuva tavanomainen dokumentti vaan kokonaisvaltainen kokemus. Hämmästyttävän kirjavan kuvaston, henkilökohtaisen videomateriaalin, ennennäkemättömien esitysten sekä David Bowien oman musiikin ja sanojen välityksellä kerrottu tarina kutsuu katsojat uppoutumaan Bowien ainutlaatuiseen maailmaan.

Neil Armstrong laskeutui ensimmäisenä ihmisenä kuun pinnalle 20.7.1969. Ikonisten kuvien taustalla on kuitenkin tarina, jota ei ole vielä kerrottu. Se tarina kertoo muun muassa suunnattomasta joukosta insinöörejä, tiedemiehiä ja astronautteja, jotka mahdollistivat Armstrongin historiallisen matkan. Dokumenttia varten on käyty läpi hurja määrä arkistomateriaalia kaikista niistä valmisteluista, joita on vaadittu ihmisen lähettämiseksi kuuhun.

Patologi Thomas Harvey varasti Albert Einsteinin aivot vuonna 1955, kun hän teki tämän ruumiinavauksen. Miksi hän toimi näin ja mikä oli aivojen kohtalo vuosien varrella?