אהרון (הלל) שוורץ נחשב כבר בהיותו נער צעיר לעילוי מחשבים, עם צמא בלתי-נדלה לידע. הוא היה מהמפתחים של ה-RSS, ממקימי האתר המצליח Reddit, בקביל הוא התפרסם עד מהרה כבעל עמדות מוסריות חלוציות בנוגע לאקטיביזם ברשת. קצת לאחר שהשלטונות הגישו כנגדו כתב אישום הוא התאבד. הסרט עוקב אחר חייו הקצרים של שוורץ ומשרטט דיוקן דינמי של ילד יוצא דופן שנועד להוביל את האינטרנט לעולם חדש של שיתוף מידע וחופש ביטוי. "מידע הוא כוח אבל יש את אלה שרוצים לשמור אותו לעצמם..."

סרט תעודה מצוין על רוג'ר איברט, מי שנחשב למבקר הקולנוע האמריקאי המשפיע ביותר של דורנו. מתחילת דרכו כעיתונאי, דרך עבודתו כמבקר של השיקגו סאן טיימס שזיכתה אותו בפוליצר, הפיכתו לאייקון טלוויזיוני, ועד לשנים האחרונות שבהן אבל איבד את היכולת לדבר, אבל המשיך לכתוב.

עם מותו של רובין וויליאמס יצרה סביבו התקשורת נרטיב של קומיקאי שנאבק בבעיות סמים ודיכאון במשך רוב חייו עד שבסופו של דבר נכנע להן. פטירתו העלתה את השאלה – האם ניתן היה למנוע את מותו אילו בני המשפחה והחברים היו מסייעים לו מקרוב במאבקיו? אך במהרה התברר שהמצב היה שונה. במהלך השנה האחרונה שלו סבל וויליאמס מדמנציה של גופיפי לוי, שכוללת הפרעות נוירולוגית מנטליות ותנועתיות קשות. הסבל הפיזי והנפשי איתו התמודד מאז חלה הוא שגרם לו להתאבד. הסרט מביא את סיפור חייו ביחד עם רגעים מרגשים מהקריירה הענפה שלו, אך מתמקד בעיקר בתקופת חייו האחרונה של מי שכונה "הליצן העצוב" ומעלה למודעות את המחלה שממנה סבל ושאובחנה רק אחרי מותו.

נבל, מושחת, מאפיונר, רשע, התגלמות החלקים האפלים בחברה האמריקאית – כך מתארים מכריו, ואפילו בני משפחתו של רוי כהן, את עורך הדין שנעשה לימים למורו ורבו של דונלד טראמפ. טראמפ, שהקריאה הנואשת בכותרת מיוחסת לו, פגש את כהן כשזה כבר התפרסם כחבר צוות התביעה במשפט יוליוס ואתל רוזנברג וכעוזרו הצמוד של הסנטור מקארתי, שותפו לציד המכשפות ולהתנכלות לקומוניסטים והומוסקסואלים. שאלת מיניותו של כהן והאפשרות שרדף הומואים מתוך שנאה עצמית עולה לאורך הסרט, אך מחווירה על רקע סיפור חייו הדרמטי. הילד הכעור, הדחוי, הגאון, שאהב רק את אמא, רצה לעצב את הפוליטיקה האמריקאית. שנים אחרי מותו, מורשתו חיה ופועמת בבית הלבן.