סרט מסע מצוייר בנבכי התודעה של הבמאי והתסריטאי ארי פולמן, המנסה להתחקות אחר שלושה ימים במלחמת לבנון הראשונה שנמחקו מזיכרונו מבלי להשאיר עקבות. מה שמתחיל ב-26 כלבים משוגעים שרצים בהתקף זעם ברחוב רוטשילד בתל אביב, נמשך במפגשים חטופים עם חבר ילדות בהולנד המושלגת, תופס תפנית פסיכדלית במועדונים של חיפה מתחילת שנות ה-80', והולך ומתביית בביירות הסוראליסטית של ימי המלחמה. הזיכרון האנושי מתעתע, ורק ציורים חופשיים בשילוב עם אנימציה מופלאה יכולים, אולי, לשים יד מכוונת על אותם ימים חסרים מהעבר הרחוק.
שלוש בנות ושני בנים פלסטיניים, בני 6–17, ממזרח ירושלים וחברון, חושפים את הסיפור הפחות מוכר של ילדות תחת כיבוש. מבט אחר על הדור השלישי והרביעי לכיבוש.
בוקר מוקדם ברמאללה של שנת 2000, כמה עשרות אנשים עם תיקים ומזוודות עולים על אוטובוס מקומי המסיע אותם למחסום בו הם עוברים לאוטובוס ישראלי ומקבלים אישור כניסה בן שלושה ימים לישראל. אלו הם הדימויים הראשונים של הטיול הפנימי – סרט מסע ייחודי שצולם לפני 20 שנה, כמה חודשים לפני פרוץ האינתיפאדה השנייה. קבוצה של פלסטינים תושבי הגדה המערבית, עזה וירדן משתתפים בטיול מאורגן שגרתי בישראל, טיול שניתן היה לארגן בקלות בתקופה שבה גדר ההפרדה בין. הצעירה שבמטיילים בת שנתיים המבוגר שבהם בן שמונים. לכאורה קבוצת רגילה אלא שתחת פני השטח רוחשים רגשות עזים. בין אם בחוף הים, במוזיאון היסטורי או במועדון לילה. הם חווים את המקום בו הם מטיילים באופן שונה מכל תייר אחר. דרך נקודת המבט של כמה עשרות זוגות העיניים המביטות אל מחוץ לחלון האוטובוס נגלת לנו תמונה ייחודית וחדשה של ישראל. אבחנותיהם של התיירים על הארץ הזרה אך כה מוכרת להם, כמו גם הפגישה שלהם עמנו "המקומיים" הופכים את הטיול הפנימי לסיפור מטאפורי שכמו מניח מראה דו כיוונית ייחודית בין ישראלים לפלסטינים – ברגע בהיסטוריה העקובה מדם של הארץ שכנראה לא יחזור לעולם.
אמיר מימוני לוחם שב"כ, הדר כהן לוחמת מג"ב וישי רוסלס מפקד מחלקה בגדוד. אלה מקצת הנופלים של שנת תשע"ו - שנת עימותים של כוחות הביטחון מול איומים שונים ומגוונים. משדר מיוחד המביא את סיפורם של השלושה.
בילעין חביבתי הוא סרט תיעודי של שי כרמלי פולק אשר יצא לאקרנים בשנת 2006 ומתאר את מאבקם של אנשי הכפר בילעין נגד בניית גדר ההפרדה על אדמותיהם.