בהשראת אירועים אמיתיים, 50/50 הוא סיפור ייחודי על חברות, אהבה, הישרדות ומציאת הומור במקומות לא צפויים. ג'וזף גורדון לוויט וסת' רוגן מגלמים חברים הכי טובים שחייהם משתנים בעקבות אבחון מחלת הסרטן. סת' רוגן שימש גם כאחר ממפיקי הסרט בשיתוף עם אוון גולדברג ובן קרלין. הבימוי הופקד בידיו של ג'ונתן לוין והתסריט הוא של וויל רייזר.
דייויד לין (לורנס איש ערב, ד"ר ז'יוואגו) מביים אפוס היסטורי המתרחש ב-1916 בחצי האי דינגל שבאירלנד (שהייתה תחת כיבוש בריטי). רוזי ראיין, בתו של בעל הפאב המקומי נשואה למנהל בית הספר של הכפר, אך זה לא מספק אותה. רומן סוער מתרחש בינה ובין קצין בריטי אותו פגשה ביומה הראשון בה עבדה כברמנית. מהפכנים איריים הלוחמים על עצמאות אירלנד משלטון האנגלים מתכננים לקבל משלוח נשק בחוף הקרוב לכפר, אך תוכניותיהם מתנפצות עקב הלשנה. האם זוהי בתו של ראיין שבגדה בעמה או מישהו אחר?
מעצבת נוף מוערכת מקבל משימה לבנות את הגנים העצומים בארמון ורסאי בצרפת. לאחר שהיא מגיעה לשם היא מוצאת עצמה חלק מארמונו של המלך לואי ה-14.
במסגרת חגיגות קוקו שאנל, גם יאן קונן (דוברמן) תורם את חלקו עם דרמה על ההיכרות המחשמלת בין המעצבת המהפכנית למוזיקאי הרוסי המהפכני לא פחות, איגור סטרווינסקי. ב-1913, קוקו בדרך לבצע שינוי רדיקלי באופנת הנשים, כשסטרווינסקי מנסה לעשות דבר דומה בתחומו, עם יצירתו פולחן האביב. הקהל הפריזאי שורק לו שריקות בוז על המודרניזם הבוטה, והוא חוזר לרוסיה. בשנת 1920, סטרווינסקי הוא פליט מהמהפכה הבולשביקית וקוקו מתאבלת על בן זוגה המת. השניים נפגשים שוב. אנה מוגלאליס (רומן קרימינלי) היא קוקו ומדס מיקלסן (Valhalla Rising) הוא איגור.
קלייר היא מיילדת מחוננת הידועה ביכולתה לעזור לנשים להביא ילדים לעולם ברוך ובמקצועיות. אבל הזמנים משתנים, ודרכי העבודה המעודנות שלה והכבוד שהיא רוחשת למקצוע מתנגשים בשיטות העבודה החדשות וה"יעילות" של בית החולים. כשהיא מרגישה שהיא קרובה הרבה יותר לסוף הקריירה שלה מאשר לתחילתה, היא מתחילה להרהר במקומה בעולם. באמצע המשבר המקצועי שהיא עוברת מגיעה שיחת טלפון מוזרה מביאטריס, פילגשו לשעבר של אביה, שטוענת כי יש בפיה חדשות דחופות לספר לה ומבקשת להפגש איתה. שונות זו מזו בכל מובן אפשרי, קלייר הזהירה והעצורה וביאטריס החופשייה והפרועה ילמדו לקבל זו את זו, יחשפו סודות מהעבר המשותף שלהן ויתחילו לפצות על שנים רבות שנדמה כי הלכו לאיבוד.