סיפורה המדהים של אגוג'י – יחידה של נשים לוחמות אשר הגנו על הממלכה האפריקאית דהומיי במאה ה-19 באמצעות כישורים ואומץ שלא נראו כדוגמתם. בהשראת אירועים אמיתיים, הסרט עוקב אחר המסע האפי והמרגש של הגנרלית נאניסקה בעודה מאמנת דור חדש של לוחמות ומכינה אותן לקרב נגד אויב הנחוש להשמיד את אורח חייהן. ישנם דברים ששווה להילחם עבורם...

הטרדות של בריונים, חוסר פופולריות ואיומי סרק להרוג את חבריו לספסל הלימודים הופכים את טרבור אדאמס (בן פוסטר, Northfork) לאיום פוטנציאלי על הסובבים אותו (ע"ע באולינג לקולומביין). מורה חדור מוטיבציה יוצא להצלת הנפש הבודדה והמסוכנת.

המאהב" מתרחש בקולוניה הצרפתית ויאטנם ב-1929, וחוקר את המטען האירוטי של אהבה אסורה. ילדה צרפתייה בת 15 נשלחת לפנימייה בסייגון, שם היא פוגשת באריסטוקרט סיני בן 32. אהבה ממבט ראשון מובילה לקשר מיני אסור בכמה מפגשים. שניהם מבינים שאהבתם אבודה מראש, משום שמשפחותיהם לא יקבלו את הזוגיות הבין גזעית.

דרמה קומית. צעיר הודי הנולד בארה"ב להורים מהגרים הודים שומרי מסורת נאלץ להפר את המוסכמויות ולהילחם בהן כאשר הוא מנסה להשתלב בחברה הבוסטונית ולהיות אמריקני אך הוריו מסרבים שהוא ינטוש את דרכי המסורת.

הבמאי השנוי במחלוקות (אך המבריק), לארי קלארק (Kids), חושף את חיי הנעורים בפרבר אמריקאי, תוך שזירה של מזימת רצח. מתוך הריקנות שבחיי הסקס-סמים-אלכוהול-משחקי ווידיאו שלהם, מתוך הריקנות הערכית שבתוכה הם צומחים, זוממים מספר בני נוער, בנות ובנים, להיפטר מאחד החברים שלהם, שנוטה להתבריין (מלשון בריון) עליהם יותר מדי. קלארק מכה חזק וזה כואב. מבוסס על סיפור אמיתי מתחילת שנות ה-90.

בימי התיכון שלו מייק היה בחור הכי מגניב בעיר. תלמיד מצטיין, ספורטאי מוכשר ויפה תואר. בסיום הלימודים הוא בחר לוותר על מלגת הספורטאי שלו ולהתחתן עם חברתו סקארלט. 20 שנה מאוחר יותר מייק מבין שאולי הוא לא בחר בדרך הנכונה. אישתו עזבה אותו, הילדים שלו לא מדברים איתו והקריירה שלו לא הולכת לשום מקום. יום אחד בדרך הביתה הוא מחליט לעצור בתיכון הישן ולהיזכר בימים הטובים שלו. הוא פוגש שם את השרת ושופך בפניו את ליבו.בדרך הביתה, מייק רואה את אותו השרת עומד לקפוץ מהגשר. הוא רץ לכיוונו אבל מחליק בעצמו אל תוך הנהר. כשהוא יוצא ממנו הוא מגלה שהוא שוב בן 17. הוא נרשם לתיכון ומתחיל ללמוד לצד ילדיו. דרך ספסל הלימודים הוא בונה איתם מערכת יחסים חדשה. הוא מתקן את העבר ומוכן להווה שלו שוב. אבל כיצד הוא יכול לחזור שוב אל 37?

מאמא מדיאה צריכה להתמודד עם יותר מדי דברים בו זמנית - הפכו אותה לפטרונית של ילדה מרדנית שבורחת מהבית, היא צריכה לגשר בין שתי אחייניותיה לבעלים שלהן, ובנוסף לכל - עליה לדאוג שהכנס המשפחתי הגדול יעבור בשלום. הבמאי\תסריטאי\ שחקן\מפיק טיילור פרי נכנס למידותיה הגדולות ושולט בכולם ביד רמה. מבוסס על מחזה פרי עטו. עם בלייר אנדרווד (פרקליטי אל איי).

רורו הוא גנן, בן למשפחת מהגרים מלבנון, שתהליך ההתאקלמות שלו היה חלק ונטול משברי זהות. יש לו חברה שוודית מקסימה הלוחצת עליו לגלות את דבר קיומה לאביו וסבתו, וחבר טוב, צעיר שוודי בשם מונס, גנן כמוהו, העסוק בניסיונות להחיות את חיי המין שלו עם בת זוגו. בדיוק כשרורו מתכוון להיענות לבקשתה של חברתו, הוא מופתע מהופעתה של יסמין - מהגרת לבנונית שמשפחתו רוצה לארס לו. יסמין, כמו רורו, אינה מתלהבת מהרעיון, אבל אם תסרב, עלולים בני משפחתה להחזירה ללבנון. כמו לרורו, גם לה הרבה יותר מתאים לחיות בסקנדינביה... כשמשפחתו של רורו ואחיה של יסמין לוחצים על חתונה, וכשחברו של רורו נגרר לפתרונות יצירתיים להחייאת חיי המין שלו, הדברים יוצאים מכלל שליטה והבלגן חוגג.

אלן פייג' (ג'ונו) מככבת בדרמת המסך המפוצל של הבמאי הקנדי ברוס מקדונאלד (כביש מס' 61). פייג' מגלמת את דמותה של טרייסי ברקוביץ, צעירה מוטרדת ששונאת עצמה, שחיה עם אביה הכעוס ואמה חובבת התרופות והאלכוהול. טרייסי מעידה על כך שהפנטה את אחיה לחשוב שהוא כלב, והלה ברח מהבית. ההווה של הסרט מתאר את החיפושים שלה אחריו, אך הוא רצוף הבלחות פלאש-בק, ומקוטע באמצעות מסך שמתפצל כמו ציור של מונדריאן. זהו גם הסרט הראשון שהבמאי שלו הוריד לאינטרנט את כל חומרי הגלם, על מנת שאנשים יוכלו לערוך אותו מחדש כאוות נפשם.

בילי היא נערה שזה עתה מלאו לה 16, כשהיא מגלה לפתע שחייה עומדים להשתנות מן הקצה: אמה עומדת לעבור תהליך שינוי מין ולהפוך לגבר ששמו ג'יימס. בילי עוברת לגור עם טום, אביה, בזמן תהליך שינוי המין של אמה. כדי בכל זאת לא לנתק את הקשר עם ג'יימס, ובכדי ששניהם יוכלו להתרגל לשינוי הפיזי והנפשי, הם מחליטים להיפגש כל יום שלישי ובמשך שנה עד שתהליך השינוי יגיע לסיומו. באותו הזמן בילי מתיידדת עם נער ונערה תלמידי תאטרון, שיחד הם יוצרים סרט דוקומנטרי החושף את ניסיונותיהם המיניים. זוכה פרס הבימוי בפסטיבל סאנדנס 2014.