Het is gelukt. De eenzame paprikakweker heeft jarenlang zijn uiterste best gedaan om de mooiste paprika’s van de wereld te telen. Ze zijn inderdaad prachtig en glimmen de supermarkt uit. Oorkondes, diploma’s en blinkende bekers vullen zijn prijzenkast. Maar is hij gelukkig? Voor de prachtige paprika’s moest alles wijken. Zijn vrienden ziet hij niet meer, zijn personeel heeft leuker werk gezocht en dat zijn vrouw en kinderen hem verlaten hebben, heeft hij amper gemerkt. Televisie- en krantloos staat hij in het leven. Vanuit zijn failliete kas vertelt hij zijn zonderlinge verhaal. Waarom de kas failliet is? De paprika’s smaakten overal naar, behalve naar paprika.
Doug Stanhope is een stand-up comedian sinds 1990. Opgenomen in Salt Lake City, UT in The Complex op 19 juli 2011, is dit het vervolg op het alom geprezen Oslo: Burning The Bridge To Nowhere.
'Adam Sandler: 100% Fresh' raakt je op een onverwachte, innovatieve manier en zit vol nieuwe grappen en nummers, van 'Heroes' tot 'Ice Cream Ladies'.
Twee jaar na de hit 'Baby Cobra' is Ali Wong terug met een nieuwe baby op komst en een stortvloed aan hilarische feiten over het huwelijk en het moederschap.
Als het op klussen aankomt, heeft Paul F. Tompkins ze allemaal meegemaakt, inclusief stand-upcomedian. In deze uitgebreide en ongecensureerde stand-up special neemt Paul (ondersteund door zijn indrukwekkende snor) ons mee op een hilarische rondleiding door zijn gevarieerde carrière. Herbeleef zijn gloriedagen als werknemer bij een videotheek die alleen in de bètaversie draait, een hoedenwinkelverkoper die toeristen bedient die op zoek zijn naar 'koningshoeden', een acteur met een onwaarschijnlijke cameo in een epische film en een bezorgde gastheer van de Beste Week Ooit.
Chris Tucker keert terug naar het podium en deelt zijn ervaringen uit de kindertijd naar volwassenheid.
Op een dag moet een man gaan. Weg van gezin, weg van huis en haard. Weg van de sleur in zijn werk, erop uit, om de wereld recht in de ogen te zien! Op een dag, kortom, moet een man naar een huisje. Diederik van Vleuten vroeg zijn vriend Erik van Muiswinkel om mee te gaan. Het resultaat was Mannen met Vaste Lasten, een cabaretprogramma waarin twee mannen, een een huisje en een stapelbed met elkaar in de clinch gaan. Tienduizenden theaterbezoekers en anderhalf miljoen TV-kijkers herkenden in die twee mannen hun eigen man. Hun vader. Hun broer. En het ergste van alles: zichzelf. Wat bespreken twee Nederlandse vrienden van dik veertig in een Huisje op een Waddeneiland? Het leven, de dood, de basisopstelling en de grote vraag: Hoe laat gaan we naar het dorp? Mannen met Vaste Lasten: honderd minuten topcabaret op tien vierkante meter.