Op 5 juni 1989, een dag nadat Chinese troepen duizenden demonstranten van het Tiananmen-plein in Peking hadden verdreven, hield een eenzame, ongewapende demonstrant stand voor een colonne tanks die oprukte over de Avenue van de Eeuwige Vrede. Deze buitengewone confrontatie, vastgelegd door westerse fotografen die dichtbij toekeken, werd een icoon van de strijd voor vrijheid over de hele wereld. FRONTLINE onderzoekt het mysterie van de tankman: zijn identiteit, zijn lot en zijn betekenis voor het Chinese leiderschap.
Een ongeëvenaard portret van Arthur Miller (1915-2005), een grote schrijver die een onuitwisbare stempel op de wereld heeft gedrukt. Millers leven is nauw verbonden met de grote thema's die de 20e eeuw kenmerkten. Glamour, roem, maatschappijkritiek en Marilyn Monroe.
Een op onderzoek gebaseerde essayfilm, maar ook een zeer persoonlijk perspectief op de geschiedenis van het socialistische Joegoslavië, het dramatische einde ervan en de recente transformatie ervan in enkele democratische natiestaten.
De film weeft twee verhalen door elkaar: de ene over een Amerikaanse in China, de ander over een Arabier te New York. Beiden worden zonder enig bewijs gearresteerd en ondervraagd over hun mogelijke betrokkenheid bij het beramen van een terroristische aanslag.
Op 3 oktober 1990 hield de DDR op te bestaan als staat en werd de Bondsrepubliek Duitsland. Het verleden was omvergeworpen. Het nieuwe had nog geen vorm gekregen. De vreugde over de val van de Berlijnse muur. De bitterheid en schaamte toen de deuren opengingen voor het kabinet van verschrikkingen bij de Stasi. Onzekerheid en zorgen over de toekomst. Iedereen vecht tegen iedereen om te overleven. Freelance journalist Rainer Hartleb verbeeldt in de vorm van een reisverslag alle gemengde gevoelens die voortkomen uit het land dat niet meer bestaat.