Op de uiterste westkaap van Normandië, Cap de la Hague, leeft de 75-jarige Paul Bedel al zijn leven lang als boer, samen met zijn twee zussen die net als hij ongetrouwd zijn. Paul is zo krom als de bomen in het heuvelige land waar de zee wild omheen spoelt. Hij trekt in de ochtendnevel zijn karretje voort, met op de verre achtergrond de nucleaire centrale die veertig jaar geleden de streek voorgoed veranderde. Boeren verlieten de landbouw om er te gaan werken, maar Paul en zijn zussen bleven zaaien, maaien en cider maken zoals ze dat altijd al hadden gedaan. Nooit ging hij mee met de modernisatie, liever sleutelt hij eindeloos aan zijn haperende machinepark: een hooibalenmaker uit 1956, een maaimachine uit 1945 en een roestige dorsmachine uit 1937. Toch komt ook voor Paul eens het moment om te stoppen...

We kijken goed naar twee gezinnen die naar de Gender Identity Development Service van Tavistock en Portman gaan, de enige door de NHS gerunde genderkliniek voor kinderen in het land. De kinderen worden behandeld voor hun genderdysforie, onder leiding van consulent-psycholoog dr. Polly Carmichael.

Korte film: Drie generaties vrouwen keren terug naar het oude familiehuis in Sinaloa om de geesten uit hun verleden te confronteren. Ons verhaal, waar we het ook beginnen te vertellen, begint met een gebroken hart.