I 1800-tallets England må bondepigen Tess sande, at skønhed har sin pris. Da hendes fattige far erfarer, at han nedstammer fra den adelige familie d´Urberville, sender han Tess til at bo hos en fjern slægtning i håb om en økonomisk gevinst. Det bliver starten på en omtumlet tilværelse for den unge kvinde, der bliver kastebold mellem mændene.
Knapt er den amerikanske teenager Mia kommet sig over, at hun i virkeligheden er medlem af den royale familie i det liden kendte kongedømme Genovia før det vælter ind med nye overraskelser. Mia skal nemlig måske være dronning og får at blive det skal hun giftes, og jo før jo bedre. Så er det bare om at finde et egnet emne.
Martin Scorsese bevæger sig ikke ret gerne væk fra New York's kulisser, når han laver film, heller ikke når det drejer sig om hans forsøg på at lave en musical. Jimmy (Robert De Niro) er en ung saxofonist med et stort ego og et indsmigrende snakketøj. I fyrrernes USA møder han Francine (Liza Minnelli), en talentfuld sangerinde, og alt imens de begge kæmper for at nå til tops, forelsker de sig i hinanden. Filmens højdepunkt er glansnummeret "New York, New York".
Menneskets seksualitet var i 1940’erne et mysterium for amerikanere i alle samfundslag – også for den nysgerrige professor Alfred C. Kinsey, som besluttede sig for at forske i emnet. På baggrund af mange tusinde interviews om mænd og kvinders sexvaner, udsendte han en rapport, der sprængte USA’s moralske mødom med en rambuk. Rapporten solgte 300.000 eksemplarer på en måned og viste til stor forargelse, at 92 % af de amerikanske mænd onanerede, at 85 % havde haft sex før ægteskabet, og at halvdelen havde været deres koner utro. Men der skulle mere til at tilfredsstille Kinseys nysgerrighed, og forskningen stoppede ikke her. Hverken på det professionelle plan – eller det private...
Den ultimative filmudgave af Leo Tolstoys murstensroman "Krig og fred" må siges at være Sergei Bondarchuks 7 timer lange filmatisering fra 1968, men er man mere til Hollywoods "magic touch" (og engelsk dialog), er Paramounts episke version fra 1956 på "kun" godt 3½ time nok mere overkommelig. Skønne Audrey Hepburn ses i hovedrollen som Natasha Rostov, og Henry Fonda og Mel Ferrer spiller hhv. Pierre Bezukhov og prins Andrei Bolkonsky.
Den pensionerede forretningsmand Wayne Hayes betragter sig selv som en garvet forhandler. Og han får brug for sine bedste evner, da han bliver kidnappet af en bevæbnet mand, der forlanger løsepenge for at sætte ham på fri fod. Men Hayes er ikke sagens eneste offer. Kidnapningen og de hemmeligheder, den bringer frem i lyset, vender også op og ned på hans hustrus liv.
Samuel Faulkner lever et perfekt liv sammen med kæresten Rebecca. Da han til sin store overraskelse får at vide, at han skal være far, vendes hele hans tilværelse på hovedet, og vejen mod det forestående faderskab byder på mange prøvelser. Mødet med et anmasende par og deres uregerlige unger, samt de modstridende gode råd fra hans ven, der er kunstner og inkarneret ungkarl, letter ikke Samuels trængsler