Retrat intimista de com es van organitzar algunes treballadores de diversa procedència social per demanar el vot femení a l’Anglaterra de principis del segle XX. I com van haver de vèncer tota mena de dificultats per aconseguir-ho.
Un recorregut per l'últim any de vida de l’escriptor Franz Kafka, l'any en què va conèixer el seu gran amor, la ballarina polonesa Dora Diamant, l'estiu del 1923. Es coneixen per casualitat en una platja del Mar Bàltic, i es retroben una vegada i una altra. Comencen a parlar i l'amor neix entre ells, però té data de caducitat.
Encara que el viatge d'aquest home recorre tota una vida, se centra en els darrers 30 anys del jesuïta català per explicar la seva batalla contra uns enemics que, d'entrada, semblen imbatibles. La història comença l'any 1969, amb el seu retorn a l'Índia, després d'un exili obligat a Barcelona, on Vicenç Ferrer havia estat expulsat després de provocar la ira de sectors dirigents que havien vist en ell una seriosa amenaça als seus interessos personals. Amb cinquanta anys i acompanyat d'un reduït grup de fidels col·laboradors, entre els quals hi ha Anne Perry, la seva futura dona i sòcia principal d'aquesta incerta iniciativa, el carismàtic jesuïta torna en silenci, gairebé de puntetes, a un país que sentia com a seu, i on les autoritats tardaran 30 anys a donar-li la nacionalitat.