Jerry rent een hondenpark in (en precies bovenop een slapende Spike) om te ontsnappen aan een nogal schurftig uitziende Tom. Om niet in stukken te worden gescheurd, leent Tom het hoofd van een nabijgelegen hondenbeeldje. Dit houdt de honden gemakkelijk voor de gek, maar niet Jerry, en Tom blijft zijn nieuw gevonden hoofd verliezen...

Deze korte film vertelt het verhaal van Chronos en zijn gedoemde liefde voor een sterfelijke vrouw. Disney's animatie brengt de twee karakters tot leven door hen soepel door Dalí's surrealistische landschappen te laten zweven. Er is geen dialoog, maar de passende muziek is geschreven door de Mexicaanse componist Armando Dominguez en wordt gezongen door Dora Luz. Het originele beeldmateriaal, de 17 seconden die Salvador Dali tijdens zijn acht maanden tussen eind 1945 en 1946 bij de Disney Studio maakte[1], is ook in Destino te vinden. Het is het segment rond de vijfde minuut, waar de baseball speler twee schildpadden in de richting van een parel ziet lopen. Samen vormen zij een eenheid, waarin de danseres te zien is.

Tom steekt zijn hoofd over de muur van het huis van Spike en ziet een poes in het raam. Tom gaat zijn contrabas halen om Toodles het hof te maken maar hij maakt Spike wakker.

Kort na de nederlaag van Majin Buu arriveert een mysterieuze Saiyan op aarde en waarschuwt Goku en zijn vrienden voor een nieuwe, krachtige vijand.

korte film : The Passenger is het resultaat van ongeveer zes jaar doorgebracht in een slaapkamer met een computer. Het begon in 1998 als een voorgesteld showreelstuk, maar escaleerde vervolgens tot een onstuitbaar gedrocht dat tot 2006 mijn leven (en spaargeld) bleef absorberen. Ik creëerde alle geluid, muziek en visie voor de film. De looptijd bedraagt ​​7 minuten.

Educatieve korte film over de status van gevechtstanks en bestuurders training in het Amerikaanse leger in het vooroorlogse 1941, met een komische legerstagiair uit de Bronx.

'Alle geluiden reizen in golven, vrijwel hetzelfde als rimpelingen in water.' Educatieve film geproduceerd door Bray Studios New York, de dominante animatiestudio in de Verenigde Staten in de jaren rond de Eerste Wereldoorlog.