George Clooney spiller Everett Ulysses McGill, som har lokket to af sine medstraffefanger til at flygte sammen med ham ved at love at dele udbyttet fra sit sidste kup med dem. Det bliver en begivenhedsrig rejse gennem 30’ernes USA, hvor fattigdom og racisme hærger. Man kan dog langtfra kalde O Brother, Where Art Thou? for en nedslående film. For det første er de tre tumper på flugt ustyrligt morsomme. Især Clooney er ubetalelig i en rolle, hvor han spiller mod sit normale image og dermed er en herlig parodi på både sig selv og 30’er-filmenes slikkede førsteelskere med pomade i håret og et velplejet moustache. Dernæst er Coen-brødrenes manuskripter altid et veritabelt overflødighedshorn af underfundigt vid, og sidst, men bestemt ikke mindst, er O Brother, Where Art Thou? krydret med en flok skønne sange fra perioden og markerer altså Brødrene Coens debut i musical-genren. Efter min ydmyge mening en fuldendt triumf, og en klokkeklar anbefaling skal der lyde herfra.
En midaldrende professor, som kommer til USA i tiden efter 2. Verdenskrig. Efter at have fundet arbejde, lejer han et værelse hos en jævnaldrende enke. Han foragter hende fra første øjeblik, men gifter sig alligevel med hende, blot for at komme tættere på hendes knapt 13-årige datter; den forførende og udfordrende Lolita. Professor Humbert og Lolita begiver sig sammen på en rejse gennem USA og gennem passionen, galskaben - og mord!
Lawrence og Freddie er fuskere med stort F. De lever højt på at narre stakater fra rige kvinder ved den franske Riviera. En dag bliver de bliver enige om, at området ikke er stort nok til dem begge og aftaler, at den første det kan få 50.000 dollars ud af en ung kvinde vinder retten til territoriet, mens den anden i stedet må finde nye jagtmarker. I den kamp gælder alle tricks.
Anthony Zimmer er efterlyst for at have hvidvasket mange millioner dollars, men efter at han har ommøbleret sit ansigt med plastikkirurgi, aner politiet ikke, hvordan de skal finde ham. Samtidig møder Zimmers kæreste, Chiara, den nørdede tolk, Francois, på eksprestoget til Nice. Francois lader sig besnære af Chiaras sensuelle charme uden at ane, at han dermed bliver stråmand og levende skydeskive.
Jamón er det spanske ord for skinke, men det er også benævnelsen for tiltrækkende kvinder. Silvia er sådan en kvinde. Det mener i hvert fald rigmandssønnen José Luis, som nu har gjort Silvia gravid. Ikke særlig godt, mener i hvert fald José Luis's mor Conchita, der ejer byens store undertøjsfabrik. For ikke nok med at Silvia er under deres klasse, hun er også datter af Carmen, egnens skøge. Snart ansætter Conchita byens tyr Raúl, i hvert fald er han udrustet som en, hvilket alle byens kvinder kan observere i de reklamer, hvor han udfylder fabrikkens underbukser til bristepunktet. Raúl skal forføre Silvia og lokke hende væk fra sønnen, men Conchita går i sin egen fælde og falder selv for den virile mand. Der er nu lagt op til total kaos, hvor Raúls charme indtager begge kvinder til stor fortrydelse for José Luis, som til gengæld søger trøst hos sin lejlighedsvise elskerinde Carmen.
Da den småkriminelle og småskøre Jesse en nat fræser gennem Las Vegas' gader i en stjålen Porsche, kommer han til at skyde en politibetjent. Han stikker af til Los Angeles, hvor han opsøger en fransk udvekslingsstudent, Monica, som gør ham mere end vild i varmen. Hun ledsager modvilligt Jesse på flugten til Mexico.
I denne thriller spiller vores alle sammens Material Girl sexbomben Rebecca, der ynder at posere nøgen på sin husbåd. En dag dør en rigmand i hendes arme (læs: mellem hende ben) og efterlader Rebecca otte millioner dollars. Mistænkeligt synes nogle, og pludselig er Rebecca mistænkt for mord. Heldigvis finder hun en barsk advokat (stakkels Willem Dafoe), der har et blødt punkt for den lækre Rebecca.