Bij het overlijden van hun vader erven Ernie en Lars Smuntz een keramisch ei, een bijna lege kist Cubaanse sigaren, wat verbleekte zilveren lepels, een oude koordenfabriek en een bouwvallig huis dat er plompverloren bij ligt op een schier onmetelijke vlakte. Enkele dagen later verliest Ernie alles wat hem nog restte, zijn Franse restaurant en Lars moet lijdzaam en platzak toezien hoe zijn fabriek wordt overgenomen door muitende arbeiders. De twee broers die noodgedwongen hun toevlucht zoeken in het ouderlijke krot, vernemen dat dit één van de laatste pareltjes is van de negentiende-eeuwse architectuur. Het 'krot' kan hen, mits restauratie, tien tot twintig miljoen dollar opbrengen. Maar de Smuntzen zijn echter niet de enige bewoners van het pand.

Norma, een mooie joodse Spaanse neurotische tv-presentatrice besluit Leni, haar Palestijnse vriendje, voor te stellen aan haar familie. Norma's familie is nogal onconventioneel: haar zus is een nymfomane buikdanseres, die nog bij haar ouders woont met haar dochtertje van vijf jaar oud. Norma's moeder is zeer dominant en opa is blind. Wanneer Leni een ongeluk veroorzaakt waarvan de meester des huizes het slachtoffer zou kunnen worden, zijn de poppen aan het dansen...

München, eind jaren zestig: De seksuele revolutie is in volle gang. Freddie Köpke heeft enorme geldproblemen en komt daarom op het idee om een ​​educatieve film te maken. Als directeur recruteert hij zijn broer – en aspirant-politieagent – ​​Bernie. Maar de zogenaamd gemakkelijke realisatie van het project blijkt veel moeilijker dan verwacht omdat de filmploeg een totale chaosgroep is...

Deze video is lsd op zijn best. Non-stop stunts, BMX-trucs, een hoop zelf toegebrachte pijn en een vleugje geweld. De LSD Riders gaan er hard voor in deze film, en je zult van elke seconde genieten.

Deze korte reportage concentreert zich op het bezoek van Wilhelm Pieck aan Warschau in 1950. Hij was tussen 1949 en 1960 president van Oost-Duitsland. Het bezoek bezegelde de diplomatieke betrekkingen tussen de Poolse Volksrepubliek en de nieuw opgerichte Duitse Democratische Republiek (1949).