Rock 'n Roll Junkie is een docu-drama en tevens muziekfilm over het bijzondere leven van een rock 'n roll mythe Herman Brood, waar we een deel van kennen maar graag toch allemaal meer van zouden willen weten. Een openhartig portret van een eenling en een poseur die het liefst altijd gefilmd zou worden, een bajesklant en liefhebbend vader, een kunstenaar, een egoist, solidair met zwerverd en junkies, een romanticus en een hoerenloper. Een man die zijn leven heeft gewijd aan sex, drugs en rock 'n roll, 'ongetwijfeld veel vrouwen verdriet heeft gedaan', maar het zich absoluut niet kan permitteren om een schuldgevoel mee te slepen. Rock 'n Roll Junkie is een monument voor Nederlands grootste en invloedrijkste rockfenomeen Herman Brood, die zowel Prins Willem Alexander als Barry Hay tot zijn fans mag rekenen.

Aan het einde van de Koude Oorlog ontstond er iets nieuws dat een hele generatie zou moeten beïnvloeden en hun levenshouding tot uitdrukking zou moeten brengen. Het begon met een idee in de underground subcultuur van Berlijn, kort voor de val van de Muur. Onder het motto 'Peace, Joy, Pancakes' lanceerde Club DJ Dr. Motte en consorten de eerste Love Parade. Een processie geregistreerd als politieke demonstratie met slechts 150 kleurrijk geklede mensen die dansen op house en techno. Wat klein begon, groeide in de loop der jaren uit tot het grootste feest ter wereld met bezoekers van over de hele wereld. In 1999 namen 1,5 miljoen mensen deel. Met behulp van interviews met belangrijke organisatoren en hedendaagse getuigen weerspiegelt de documentaire de geschiedenis van de Love Parade, maar belicht ook de donkere kant van hoe commercie en geldzaken steeds meer de echte geest vernietigden, lang vóór de emigratie naar andere steden en de Love Parade Paraderamp van Duisburg in 2010.

Een intieme kijk op het Woodstock Music & Art Festival, dat in 1969 in Bethel, NY gehouden werd. Van de voorbereiding tot het opruimen, met toegang tot bijzondere insiders, registraties van optredens en portretten van festivalgangers. Zowel positieve als negatieve elementen worden belicht.

"8903 Empire" duurt 480 minuten en is een verwijzing naar de zwart-witfilm “Empire” uit 1964 van Andy Warhol. Die laatstgenoemde film duurt ook acht uur en bestaat in zijn geheel uit een shot van de Empire State Building in New York City.