Dette er den uforkortede version af biograffilmen om Tommy Seebach, manden bag udødelige Melodi Grand Prix-klassikere som: "Krøller eller ej", "Hip hurra - det' min fødselsdag" og "Disco Tango". Tommy Seebach bragte diskoen til Danmark og gjorde den folkelig i sin helt egen charmerende dansktopvariant. Manden med de store krøller og det brede smil var i 1980'erne noget nær en folkehelt - men det hårde liv som entertainer kostede ham både familien og karrieren. Seebach døde tragisk i en alder af blot 53 år, efter nogle hårde år med alkoholmisbrug, som han endelig var ved at få bugt med. Sami Saifs "Tommy" er blevet den underholdende og bevægende film, som det musikalske stortalent længe fortjent. "Tommy" er både en klassisk historie om storhed og fald, men også et lille stykke Danmarkshistorie, som alle der levede i 1980'erne vil kunne huske og nynne med på.

…OG DET VAR DANMARK er filmen om det danske landsholds forvandling i perioden 1979-92. Det er den ultimative fortælling om landsholdets omvæltning fra ubehjælpsomme amatører til mytiske helte. Men ...OG DET VAR DANMARK er ikke bare en film om fodbold, men også om den danske folkesjæl. Filmen skildrer den mærkelige historie om landet, hvis landshold kun kan, når ingen tror på os, og som fejler, når alle tror vi vinder. ...OG DET VAR DANMARK er en film, der kalder på erindring og som er præget af nostalgi, kærlighed og stolthed over vores lilleputland.

Før finanskrakket i 2008 var købet af eksklusiv vin, blevet en populær hobby for stenrige for fondsforvaltere, ejendomsmæglere, it-millionærerer og kendte. Rudy Kurniawan, der var bevæbnet med masser af penge, karisma og en uovertruffen viden om årgangsvine, fik hurtigt ry for at være en enestående vinkender, og de største samlere flokkedes til hans vinauktioner. Men da en fransk vinproducent og en amerikansk vinsamler opdagede en mistænkelig flaske, kunne optrævlingen af en af vor tids største svindelnumre begynde.

I dette psykologiske drama følger vi en flok danske soldater i krig. Vi går helt tæt på de to unge soldater Mads og Daniel, som drager i krig for første gang. Daniel er den sarkastiske vovehals og Mads den følsomme idealist. I seks måneder står de ansigt til ansigt med fjenden. Angsten for den pludselige død og den stigende mistro til afghanerne gør dem mere og mere isolerede i det land og blandt de mennesker, de er sendt afsted for at hjælpe. Filmen går helt tæt på de menneskelige konsekvenser, når man som ung sendes i krig og idealerne møder virkeligheden.

Fyre-festivalen blev markedsført som en luksuriøs musikoplevelse på en privat ø, men en lidt for kæk iværksætter skabte i stedet en gigantisk fiasko.