Het verhaal van de in Tasmanië geboren acteur Errol Flynn wiens korte en flamboyante leven, vol schandalen, avonturen, liefdes en excessen, zich grotendeels voor de camera afspeelde - bij het maken van films of het vullen van de journaals en roddelbladen. Tragisch genoeg was hij op zijn vijftigste al dood aan de gevolgen van drugs en alcohol, en de mythen leven voort. Maar er is een andere kant van Flynn die minder bekend is: zijn ambities om een serieuze schrijver en krantencorrespondent te worden, zijn documentaires en zijn interesse in de Spaanse Burgeroorlog en Castro’s Cuba.
Deze documentaire volgt drie vrouwen – een brandweercommandant, een rechter en een straat missionaris – terwijl ze strijden tegen de verwoestende opioïden epidemie in West Virginia.
Jongeren die zich zonder thuisbasis staande moeten houden, worden bij Wonen Met Kansen op weg geholpen naar een bestaan op eigen benen. Stukje bij beetje, met vallen en opstaan, maar met het rotsvaste vertrouwen dat de begeleiders in hen stellen.