"Milk" er den virkelige historie om bøsserettighedsforkæmperen, politikeren, ikonet, helten og fænomenet Harvey Milk. Hans liv ændrede historien, og hans mod ændrede mange menneskers liv. Harvey Milk var den første erklærede homoseksuelle politiker, der blev valgt til et offentligt embede i USA. Stedet var San Francisco og året var 1977 - Harvey Milk stod på randen af en ny tid og havde selv skabt et politisk gennembrud for homoseksuelles rettigheder og menneskerettigheder generelt. Kort tid efter valget blev Milk dræbt, skudt ned af en rival til embedet.

For de fleste er historierne om den honningglade bjørn Peter Plys og alle hans venner kære barndomsminder. Og for manden bag bøgerne A.A. Milne var de en måde at fortælle om forholdet til sin højtelskede søn Christopher Robin – og lægge minderne fra Anden Verdenskrig bag sig. Alt i alt en fortælling, der må siges at være en bio-pic værdig. I ‘Goodbye Christopher Robin’ spiller Domhnall Gleeson hovedrollen som A.A. Milne med Margot Robbie i rollen som hans hustru og mor til lille C.R.

Under det tætte løv og glimtvise solskin i en regnskov i Rwanda trives en bjerggorillafamilie med samvær og leg. Sammen med dem er en kvinde, som efterligner deres bevægelser, foregiver at tygge blade og bliver accepteret af gruppens dominerende han. Den kvinde hedder Dian Fossey. Abeeksperten Fosseys bemærkelsesværdige pionerarbejde bliver skildret i denne film instrueret af Michael Apted, som hovedsagelig er indspillet i bjerggorillaernes eget miljø. Med en præstation, der indbragte hende en Golden Globe-pris for bedste skuespillerinde, skildrer Sigourney Weaver den karismatiske Fossey, som var drevet af en egenrådighed, der både var hendes styrke … og måske førte til det tragiske mord på hende. Et liv der endte alt for hurtigt.

Efter en komet karriere over kongresleder, senator og vicepræsident tabte den utrolig ambitiøse Richard M. Nixon i 1960 valgkampen til Kennedy. 8 år senere, på trods af vedholdende rygter om indblanden i mordet på Kennedy og CIA's mislykkede kup mod Castro, bestiger Nixon magtens tinde som De Forenede Staters præsident. Problemerne i det amerikanske samfund udvikler sig, modstanden mod Vietnam krigen tager til, ungdomsoprøret og utilfredsheden breder sig. Nixon begynder hurtight at føle sig afmægtig over for det enorme apparat, han er sat til at styre. I et desperat forsøg på at fravriste bl.a CIA og FBI deres enorme magt over alting, opretter Nixon sit eget hemmelige efterretningsvæsen. Det bliver starten på den lavine, der samlet kom til at gå under betegnelsen Watergate…

15-årige Beverley er en begavet pige med et særligt talent for at skrive. Hendes lærere spår hende en fremtid på college, men hun er som alle andre teenagere i 1965 - fræk, morsom, ilter, rebelsk og vild med drenge. Ramt af kærestesorger, søger Beverley trøst hos Ray, der ændrer hendes fremtid for altid.

Filmen handler om de to amerikanske opfindere (Thomas Edison og George Westinghouse), der i 1880’ernes USA kæmpede om, hvorvidt jævn- eller vekselstrøm skulle være standard.

John Hustons film om den franske illustrator og maler Henri de Toulouse-Lautrec opnåede 7 Oscar-nomineringer, herunder for bedste film og for bedste mandlige hovedrolle. Jose Ferrer spiller kunstneren, som blev berømt for sine plakater fra natklubben Moulin Rouge. Filmen fremhæver den lille, næsten dværgagtige mands omgang med de mange kvinder i hans liv og giver iøvrigt et levende tidsbillede af pariserkvarteret Montmartre i det 19. århundrede.

Vi følger den berømte kastratsanger Carlo Broschi - med kunstnernavnet Farinelli - i hans møde med det spanske og engelske kongehus, smukke kvinder og indflydelsesrige personer som Georg Friedrich Händel og Nicola Porpora.