Een groep skinheads uit Melbourne leeft hun woede uit op de plaatselijke Vietnamezen, die zij als bedreiging zien voor raciale zuiverheid. Een vrouw met epileptische aanvallen sluit zich bij de skinheads aan, maar is haar aandoening ook niet een teken van onzuiverheid?

Beste vrienden Szabolcs en Bernard spelen in hetzelfde Duitse voetbalelftal. Na een verloren wedstrijd besluit Szabolcs terug naar Hongarije te gaan, waar hij een jongen genaamd Áron ontmoet. Ze worden een koppel, maar al snel komt Bernard achter zijn vriend aan.

In de jaren zeventig, de gouden eeuw van homopornografie in New York City, raakt een veelbelovende danser gewond en krijgt hij te horen dat hij nooit meer zal dansen. Radeloos en niet onder de indruk van de 'kunst'-films die in de louche Times Square-theaters draaien, roept hij zijn vrienden en geliefden bij elkaar en beginnen ze hun eigen hardcore-films te maken. Tegen alle verwachtingen in zijn de films enorm succesvol totdat drugs, aids en goedkope videotechnologie het allemaal doen instorten.

Een komische, dramatische dag uit het leven van medewerkers en patiënten in een kliniek voor geslachtsziekten.

Op jacht naar een emotionele vonk gaat Fynn op pad om zichzelf te verliezen in verschillende seksuele ontmoetingen van de nacht. Bij het aanbreken van de dag stuit hij op de jonge Tom, maar op dit punt vraagt hij zich af of hij zijn lichamelijke impulsen nog wel onder controle heeft.

Deze documentaire, verteld door Linda Hunt, onderzoekt het leven van wijlen auteur en homorechtenactivist Paul Monette. Monette, geboren in 1945 in een welgestelde familie in Massachusetts, groeit op en kan zijn homoseksualiteit niet accepteren. Hij verbergt deze jarenlang voor zijn dierbaren terwijl hij worstelt om zich als schrijver te ontwikkelen. In 1978 publiceert Monette zijn eerste roman, waardoor hij voor zijn ouders uit de kast kan komen. Nadat hij in 1986 een geliefde aan aids heeft verloren, wordt hij een fervent pleitbezorger voor het bewustzijn van de ziekte.