Anden del af Sissi – den anmelderroste filmserie fra 1950’erne – er en mere eller mindre autentisk beretning om den unge kejserinde Elizabeth af Østrigs første år. Først og fremmest er det konflikterne med hoffets strenge regler og hendes intolerante svigermor, der giver problemer for den unge kvinde, som er vant til at få sin vilje. Da en lille prinsesse kommer til verden, og der stilles krav om, at hendes opdragelse skal lægges i hænderne på fremmede, gennemlever Sissi sin første ægteskabskrise. Og først da begge parter bøjer sig – da Sissi accepterer at følge skik og brug, og hun får lov til at beholde sit barn – bliver der banet vej for forsoning og en lykkelig slutning.
Sailor er en temperamentsfuld fyr, der har tilbragt tid bag tremmer og Lula er datter af en rig, men mentalt ustabil mor fra sydstaterne. De er forelskede og træder sømmet i bund i en vild tur mod vest med politi, dusørjægere og kriminelle i hælene. Mens den halsbrækkende udflugt nærmer sig sin konklusion, deler Sailor og Lula deres lidenskab for hinanden, Elvis og "Troldmanden fra Oz"...
Det går bedre for betjent Nick Curran efter han er stoppet med alkoholen og stofferne. Meget bedre. Da en natklubejer myrdes bliver Nick sat på sagen. Han mistænker hurtigt forfatteren Catherine der havde en affære med ofret og har beskrevet mordet i en af sine bøger. Desværre er Catherine også herrelækker og Nick indleder et forhold til hende. Med det gør ikke opklaringsarbejdet nemmere.
Seks totalt fremmede mennesker bliver vækket fra deres daglige liv og finder sig fanget i et surrealistisk fængsel, en tilsyneladende endeløs labyrint af aflåste ternings formede værelser udstyret med dræbende fælder. En betjent, en professionel tyv, en matematikstuderende, en psykolog og en autistisk voksen. Udvalget synes tilfældigt, næsten perverst. Ingen af dem ved hvorfor og hvordan de endte i fængslet, men det viser sig, at de alle har en bestemt evne, der kan bidrage til deres flugt.
Baz Luhrmanns blændende og utraditionelle fortolkning af William Shakespears klassiske kærlighedshistorie er fortryllende. Leonardo DiCaprio og Claire Danes spiller henholdsvis Romeo og Juliet. Handlingen er dog flyttet fra sin traditionelle Elisabethaniske baggrund til en fremtidsagtig baggrund i Verona Beach.
Efter et Black Friday-optøj ender i tragedie, terroriserer en mystisk Thanksgiving-inspireret morder Plymouth, Massachusetts - højtidens fødested. Når man vælger beboere én efter én, bliver det, der begynder som tilfældige hævndrab, snart afsløret som en del af en større, uhyggelig ferieplan.
Jimmy 'The Saint' (Andy Garcia), ex-gangster i gang med et nyt og mere ærligt liv, skylder den tidligere gangster-boss 'The Man With the Plan" (Christopher Walken) en tjeneste. Jimmy og fire ex-kumpaner har imidlertid mistet håndelaget, og hvad der ellers skulle have været en nem opgave, løber af sporet og ender i en sand katastrofe. Gruppens dage er talte, da fejltagelsen 'belønnes' med en håndfuld dødsdomme underskrevet af 'manden med planen'. Et sandt kapløb mod tiden og diverse lejemordere kan begynde.
Privatdetektiven John Shaft er barsk, cool og sort - damernes ven og ingen hyggeonkel over for New Yorks forbrydere i denne hårdkogte kriminalfilm. Da datteren af en gangsterleder i Harlem kidnappes, sættes John Shaft på sagen, og snart befinder han sig midt i en sand heksekedel blandt politikere, politifolk, militante sorte og mafiaens revolvermænd.
I 'The Hole' opdager fire teenagers et forseglet hulrum under deres skole. Det viser sig at have været en tidligere bunker, og de fire venner begynder at udforske hulen. Gyseren 'The Hole' er instrueret af Nick Hamm og på rollelisten ser man bl.a. Keira Knightley og Thora Birch (American Beauty)
Det sorte 70’er-ikon Shaft er blevet genoplivet i det nye årtusinde. Dengang var Richard Roundtree sej som privatdetektiven, der spankulerede rundt og nedlagde kvinder og skurke på stribe. I dag er Samuel L. Jackson hans nevø, politimanden John Shaft, der i disse monogame tider kun nøjes med at få skurkene til at jamre sig. Men nøj, hvor er han altså cool alligevel, ham Jackson! En racistisk millionærsøn myrder en sort mand uden for en natklub og går fri, fordi det eneste vidne er forduftet. Både Shaft og sønnikes lynchmob starter jagten på vidnet, og ca. 57 andre mennesker mister livet, inden retfærdigheden kan ske fyldest. Filmen er totalt racistisk og amoralsk. F.eks. er ALLE hvide ENTEN dumme, morderiske eller korrupte, men som regel det hele på én gang. Desuden kan den kæmpehøje dødskvote næppe forsvares for at én mand kan blive dømt! Skide være med det! Shaft underholder og sparker (meget hvid) røv.
En flok mennesker er spærret inde i et labyrintisk system af kubeformede rum uden mulighed for at undslippe. Ingen af dem har erindring om, hvordan de er havnet der eller hvorfor. Det eneste de ved, er at kubens rum indeholder skjulte fælder, som dræber og lemlæster tilfældigt. Og selvom flokken forsøger at holde sammen, bliver deres antal langsomt, men sikkert reduceret. I Cube-universet er ingen trygge. Spørgsmålet er: Hvad laver de der? Hvem er det, der overvåger dem? Og hvad sker, hvis de finder frem til udgangen?
Jackie, der kæmper med et afhængighedsproblem, kommer ud af afvænning, får en ny chance med et nyt job og en møbleret lejlighed i lejlighedskomplekset Havenhurst. Hun har skyldfølelse over tabet af sin 8-årige datter, og bliver suget ind i Havenhurst’s mysterier – især da beboeren fra lejlighed nr. 1006, som hun kender fra afvænning, forsvinder sporløst. Hun får hjælp af en New Yorker kriminalassistent og et ensomt plejebarn, der bor hos nogle rædselsfulde plejeforældre. Jackie skal ikke kun kæmpe mod sine indre dæmoner, men også mod de rigtige dæmoner, der bor i væggene på Havenhurst.